Can do. Will do.

Idea

Tyylikkäästi ja joustavasti Follalla on oikeat asiantuntijat projektiisi sisäisesti tai yhden puhelun päässä. Älä anna sattuman päättää!

Yritys

Vuonna 2017 perustetun Follan juuret ja historia ulottuvat aina 2000-luvun alkuun. Asiantuntemus käytössäsi.

Missio

​Auta pk-yrityksiä saavuttamaan uusia näköaloja verkkonäkyvyytensä avulla ja pääsemään kansainvälisen yleisön huomioihin.

Kastike?

​Monikielinen sisältö on vahvuutemme, salainen kastike, joka tekee online-läsnäolostasi vastustamattoman.

Onko yrityksellänne oikeat välineet jotta se voisi toimia tehokkaasti ? Työskenteleekö verkkosivustosi puolestasi vai onko se taakka, jota sinun on kannettava? Voimme tehdä väsyneestä nalkuttajasta työhevosen ilman taikuutta.

Ota yhteyttä

Mitä teemme

(ja miten teemme sen)

Olipa projekti mikä tahansa, mikä tahansa tehtävä, pääpainomme on asiakkaidemme tyytyväisyys. 
Intohimo ohjaa meitä, ja omistautuminen on polttoaine, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteesi.

Räätälöidyt ratkaisut

Rakastamme komplikaatioita. Monimutkaiset tehtävät ovat haasteita, joihin haluamme vastata. Mikään pyyntö ei ole liian outoa. Jos se voidaan kuvitella, se on todennäköisesti olemassa.

Monikieliset ratkaisut

​Meillä on talon sisäinen osaaminen ja taidot tuottaa hienointa monikielistä sisältöä eri medioihin. Ja tarjosi käyttöliittymän lokalisoinnin ohjelmistoille, joita saatat jopa käyttää.

​Ilmakuvaus

​Folla on Suomessa rekisteröity drone-operaattori . Koulutettujen drone-lentäjiemme avulla voimme piristää esityksiäsi, verkkosisältöäsi tai postauksiasi ilmakuvalla, joka näyttää hyvältä.

Digitaalinen sisältö

​Kuvien ja videoiden kaappaus, editointi, digitaalisen median luominen ja optimointi. Ja kaikkea siltä väliltä. Lisää generatiivisen tekoälyn teho sekoitukseen, ja mahdollisuuksista tulee loputtomia.

Projektinhallinta

Follalla on käsillä oikeat projektinhallinnan asiantuntijat, työkalut ja parhaat käytännöt johtamisen taifuunien muuttamiseen sujuvaksi purjehduskokemukseksi.

​Valvonta

Verkkosivustomme asiakkaat saavat nauttia äärimmäisestä punaisen maton hoidosta. Valvonta, varmuuskopiointi, tietoturvaratkaisut, online-uhka-analyysi: olemme tukenasi kaikesta huolimatta.

Konsultointi ja kehitys

Folla on erikoistunut kattavaan IT-konsultointiin ja palveluiden kehittämiseen, jotka on räätälöity pk-yrityksille, jotka haluavat vahvistaa digitaalista jalanjälkeään. Erinomaisesti analysoimme yrityksesi tarpeita ja löydämme sopivimmat työkalut ja ratkaisut digitaalisen asemasi parantamiseen.

Emme kuitenkaan  keksi pyörää uudelleen, jos käsillä olevat ratkaisut tarjoavat hyvän pohjan kasvulle. Ja useimmiten pienillä muutoksilla on suurin vaikutus.

Project Showcase

Featured clients are happy clients. Here is a few of them and what we did to make their digital life a treat.

Physio Effingerhaus, Bern

Webdesign & developement, SEO optimization

Nastolan Aurinkolinna, Lahti

Infoscreen solution & Booking system integration

Pekava Oy, Kotka

SEO & CRM solutions, Technical consulting

Mikael-kylät Oy, Lahti

Digital signage solution, Reservation system

Tuo kastike

Kääntäjät ovat mahtavia, polyglotit parempia, koska heillä on kulttuuri veressä.

Perustajamme ja toimitusjohtajamme Olivier Fontana lla on onni kutsua kolmea kieltä äidinkielekseen. Tämä on useaan otteeseen osoittautunut suureksi hyödyksi Follan asiakkaille. Luomalla sisältöä, joka näyttää, lukee ja kuulostaa vakuuttavalta, on erityinen kastike , joka toteuttaa laajentumisunelmasi Euroopan markkinoille.

Joten mitä ikinä tilaatkin, pyydä kastike!

Yritys

Menneisyys

Ensimmäinen Follan iteraatio syntyi vuonna 2003 Bresciassa, Italiassa. Nimi oli OliTek ja HTML- ja ASP-verkkosivujen tekemisen lisäksi olemme erikoistuneet varmuuskopiointiratkaisuihin ammattilaisille - pääasiassa kirjanpitäjille ja lakimiehille. Inkrementaalinen varmuuskopiointi, kaksi ISDN-linjaa... ne olivat aikoja!

Toinen iteraatio tuli muutamaa vuotta myöhemmin Bernissä Sveitsissä olivier.IT:n muodossa, joka on perustajamme Olivier Fontanan freelance-yritys opiskellessaan IT-asiantuntijaksi liittovaltion sertifioinnilla.

Muutama vuosi eteenpäin - ​ja useita satoja kilometrejä pohjoiseen - ja Folla syntyi.

Nykyisyyttä

Vuonna 2017 perustettu Folla on pyrkinyt tarjoamaan korkealaatuista web-suunnittelua ja digitaalisen sisällön luomista. Keskitämme kaiken huomiomme asiakkaisiimme – jotka ovat hajallaan pohjoisesta etelään ympäri Eurooppaa – ja heidän IT-tarpeisiinsa.

Vuonna 2019 laajensimme palettiamme digitaalisilla kylttiratkaisuilla ja infonäytöillä ja lisäsimme palveluihimme muutamia verkkokauppoja. Kehitämme parhaillaan erilaisia verkkopohjaisia ratkaisuja opasteiden ja näyttöjen hallintaan.

Kuten sveitsiläiset kellovalmistajat, pyrimme toimittamaan korkealaatuisia tuotteita jokaisessa yksityiskohdassa.

Tulevaisuus

Keskeisestä asemastamme Lahdessa haluamme laajentaa liiketoimintaamme myös muualle Suomeen. Sisäisten työkalujemme ja ohjelmistojemme avulla lisäämme kattavuuttamme myös Italiassa ja Sveitsissä.

We can call you today!

Ota yhteyttä

Contact Form English